Το μήνυμα συνοδεύεται από τη σελίδα, τη συσκευή και, αν είναι διαθέσιμη, την κατά προσέγγιση περιοχή σου. Αν είσαι συνδεδεμένος, ο διαχειριστής βλέπει το email και τα υπάρχοντα στοιχεία χρήσης του λογαριασμού σου. Πρόσφατες ενέργειες καταλόγου περιλαμβάνονται μόνο αν έχεις επιτρέψει στατιστικά. Όχι συνομιλίες AI, φωτογραφίες ή σχέδια. Ιδιωτική πρόσβαση για 90 ημέρες. Απόρρητο